STEPS-fb-cover

Cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Dans Contemporan STEPS se va desfăşura în perioada 20 mai – 21 iunie şi se adresează clujenilor iubitori de muzică şi dans. Aceştia sunt invitaţi să descopere o lume complexă şi aflată în permanentă reinventare, în care pasiunea, energia, ritmul şi tehnica sunt împletite cu creativitate pentru a oferi o nouă perspectivă asupra cotidianului.

Spectatorii vor avea acces la reprezentaţii culturale inedite şi antrenante ale artiştilor locali, precum şi la producţii de talie mondială, în premieră pe scena clujeană. Spectacolele din cadrul festivalului, adevărate mixuri captivante de senzaţii, sunete şi mişcări, au fost atent selecţionate pentru a ilustra multiplele faţete ale dansului contemporan.

Festivalul este o platformă creativă pentru dansatori, coregrafi şi regizori, care facilitează explorarea noilor direcţii din dansul contemporan. dar şi un spaţiu dedicat schimbului de emoţii şi idei între artişti şi public. Pe lângă spectacolele de teatru şi dans, sunt programate seminarii, workshop-uri şi alte evenimente tematice, care completează tabloul acestei nonconformiste manifestări culturale.


PARTENERI FESTIVAL

parteneri


Te asteptam la Steps

Pentru a fi la curent cu toate noutatile despre festival te rugam sa ne trimiti un scurt mesaj
×